Jäsenyys

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Pohjois-Savon alueella asuva henkilö, joka on sokea tai siinä määrin heikkonäköinen, että näkövammasta on hänelle todistetusti olennaista haittaa päivittäisissä toiminnoissa. Näkövamman haitta-asteen on oltava vähintään 50%, ja näkövammasta on esitettävä silmälääkärin tai kuntoutusohjaajan kirjallinen lausunto.

Jäsenyyttä haetaan jäsenhakemuslomakkeella, jonka saa toimintakeskukselta tai tulostamalla jäsenhakemuksen alla olevasta linkistä.

Täytetty lomake palautetaan osoitteeseen: Pohjois-Savon Näkövammaiset ry, Kuninkaankatu 23 A, 70100 KUOPIO.

Pohjois-Savon Näkövammaiset ry:n hallitus tekee päätöksen jäseneksi hyväksymisestä. Liittymismaksu vuonna 2019 on 25 euroa. Vuosittainen jäsenmaksu on 20 euroa.

Kannatusjäseniksi ovat tervetulleita kaikki niin yksityiset henkilöt kuin yhteisökin! Kannatusjäsenmaksu on 30 euroa. Etuihin kuuluu mm. yksi paikallislehti äänitteenä. Kysy lisätietoja muista ajankohtaisista eduista yhdistyksestä!


Tunnistatko merkin?

Näkövammaismerkki.

Merkki kertoo: Olen näkövammainen, saatan tarvita apuasi. Näkövammaismerkkiä käyttää henkilö, joka on heikkonäköinen tai hän ei näe lainkaan.