Ul­koi­lu- ja kon­sert­ti­päi­vä Kuo­pios­sa ys­tä­vän­päi­vä­nä 14.2.

Yhdistys järjestää ulkoilu- ja konserttipäivän Kuopiossa ystävänpäivänä 14.2.. Ohjelmassa ulkoliikuntaa Opistotie 4:ssä Kuopio-hallin läheisyydessä klo 11-14. Kävelyä, lumikenkäilyä ja hiihtoa (omat sukset mukaan). Yhdistyksen lumikenkiä on paikan päällä. Tarjolla lämmintä mehua termarista tai kahvia hallin kahvilassa (omakustanteinen). Hallilla mahdollisuus peseytymiseen ulkoilun päätteeksi. Sisäänpääsymaksu halliin 2,50€.

Kuopio-hallilta on tarkoitus siirtyä omakustanteiseen ruokailuun. Ennen klo 18 Kuopion kaupungintalolla osoitteessa Tulliportinkatu 31 alkavaa konserttia kokoonnutaan tarvittaessa yhdistyksen toimintakeskukselle, mikäli aikaa jää.

Konsertti "Sinulle, ystävyydellä" on sydänystäville, vastarakastuneille, sisaruksille, elämän läpi yhdessä kulkeneille, lohtua kaipaaville, naapuruksille, elämän valosta ammentaville ja musiikin ystäville pidettävä esitys. Sydänten musiikki vie tunnetilasta toiseen, viattomuudesta intohimoon, hellyydestä kaipaukseen, mielenrauhasta sydänten ja sävelten väliseen ilotulitukseen. Kappaleet kuljettavat klassisesta musikaalien maailmaan, valkokankaan suosikeista nykypäivän popsävelmiin. Konsertissa kuullaan mm. Straussin, Wagnerin, Debussyn, Kaj Chydeniuksen, Cole Porterin, Andrew Lloyd Webberin ja Beatlesin musiikkia. Esiintyjinä Kuopion kaupunginorkesterin sellokvartetti ja laulussa Annika Tepponen. Konsertin hinta on 15€.

Yhdistys tukee ulkoilu- ja konserttipäivän pitkänmatkalaisia Iisalmen, Varkauden ja Suonenjoen suunnalta yhteiskuljetuksen kustannuksissa.

Ilmoittautumiset 7.2.2018 mennessä
Iisalmi Saija puh. 044 081 8933 tai Malla puh. 040 067 4533
Varkaus Kirsti 050 552 1219
Kuopio Johanna 0440 613255

Tervetuloa viettämään ystävänpäivää Kuopioon!