Nä­kö­vam­mais­ten ke­sä­päi­vät Kuo­pios­sa 15.-17.6.2018

Näkövammaisten valtakunnalliset kesäpäivät järjestetään Kuopiossa 15. - 17.6.2018 paikkana Scandic Kuopio, Kuopion sataman ja Kallaveden äärellä. Tarjolla on mukavaa ohjelmaa, savolaisuuteen ja Kuopioon tutustumista sekä rentoa yhdessä oloa.

Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat tarkennetun ohjelman paikan päällä tai ottamalla yhteyttä toimintakeskukseen.

Alustava ohjelma

 

Kesäpäiväohjelma alkaa 15.6. klo 16.00 tervetuliaiskahveilla, joiden jälkeen saamme ensi tuntuman savolaisuudesta klo 17. Ilta jatkuu risteilyllä Kallaveden maisemissa.

 

Lauantaina juhlistamme 90-vuotiasta Näkövammaisten liittoa menneeseen ja tulevaan katsovalla miniseminaarilla. Vieraanamme myös kirjailija Antti Heikkinen.

Päivällä tutustutaan Kuopioon ja iltapäivällä on vaihtoehtoisina ohjelmina tutustuminen Puijon alueeseen tai entiseen Kuopion sokeainkouluun. Kolmantena vaihtoehtona makupaloja savolaisesta ruokakulttuurista.

 

Lauantai-illan päättää päivällinen, jonka lomassa savolaista huumoria. Illan päätteeksi laitetaan jalalla koreasti.

 

Sunnuntaiaamun vaihtoehtoisina ohjelmina ovat Kuopion tuomiokirkossa järjestettävä jumalanpalvelus tai tustuminen kuopiolaiseen museokohteeseen (vahvistuu myöhemmin..

 

Mitä maksaa, mihin ilmoittaudutaan?

 

Kesäpäiväohjelman sisältävä osallsitumismaksu 30 e/hlö, kukkaroa keventävät myös majoitus- ja matkakulut.

 

Yöpyminen, sisältäen aamiaisen: Scandic Kuopio, 2 hh 125 - 145 e/yö (huonetyypistä riippuen)

Sokos Hotel Puijonsarvi sisältäen aamiaisen 1 hh 120 e/yö, 2 hh 140 e/yö

Hotellien huonevaraukset 16.4. alkaen

Ilmoittautumiset kesäpäiville keskitetysti oman alueyhdistyksen kautta tai NKL/Järjestöpalvelut, Anne Seger, (09) 3960 4657, anne.seger@nkl.fi (jäsenet, joiden alueyhdistys ei tee retkeä kesäpäiville) viimeistään 3.5. mennessä.