Nais­ten ja mies­ten päi­vä 19. huh­ti­kuu­ta

Järjestämme viime vuoden hengessä naisten ja miesten päivän ohjelmaa maaseutuhotelli Eevantalolla Syväniemessä klo 11 alkaen. Suunnitteilla on miehille pilkkiretki ja savusauna, naisille puolestaan potkuriretki virkistävine savusaunoineen ja ohjelmineen. Kasvonhoito-ohjelman ja jalkahoidon saa yhteishintaan 6 €/hlö. Myös vaihtoehto-ohjelmaa on tarjolla sommiteltuna säähän ja omaan kuntoon.

 

Illanvietto sujuu vapaaseen tahtiin musiikin ja yhdessäolon virittämänä ja löytyypä idyllisen Eevantalon tiloista myös piano soittotaitoisille. Aamulla tarjolla on majoitukseen sisältyvä aamupala. Majoitus aamupaloineen on 45€/hlö, muut ruokailut kustannetaan vapaavalintaisesti itse. Esimerkiksi herkullinen lohikeitto lisukkeineen maksaa 10€ ja tuhti iltaruoka 20€.

 

Huomaattehan, että seuraavana päivänä 20. huhtikuuta kevätkokous järjestetään samassa paikassa! Tapahtuman ohessa voi ja kannattaa siis hyödyntää yhdistyksen järjestämä 10€ paluukyyti kokouksen jälkeen. Saapuminen Eevantalolle tapahtuu omin kyydityksin.

 

Lisätietoja saa Malla Juntuselta, joka on vieraillut paikalla aiemmin ja osaa kertoa paikan tunnelmasta, ympäristöstä ja tarjoiluista. Hänen puhelinnumeronsa on 0400 674 533. Itse ilmoittautumiset tapahtuvat Johannan sähköpostiin tai puhelimeen. Viimeinen ilmoittautumispäivämäärä on 29. maaliskuuta ennen pitkäperjantaita.

 

Lämpimästi tervetuloa niin virkistävään tapahtumaan kuin kevätkokoukseenkin!