Naisten ja miesten päivä 19.4. Syvänniemellä

Tervetuloa virkistäytymään ja viettämään yhteistä aikaa torstaina 19.4. Eevantalolle Syvänniemelle osoitteeseen Keihäskoskentie 150 ja samalla kokoustamaan seuraavana päivänä kevätkokouksen merkeissä. Majoittuminen (45€/yö ja aamupala) tapahtuu kahden hengen huoneissa. Voit toki tulla myös vain päiväksi virkistäytymään.

Kokoonnumme paikan päälle klo 11. Ohjelmassa on Eevantalon esittely, osallistujien esittäytyminen ja ryhmiin jakaantuminen osallistumishalujen mukaan. Klo 12 tarjolla on 10€ hintainen keittolounas, joka sisältää keiton ohella leivät, lisukkeet leivälle, ruokajuomat, jälkiruuaksi pannaria ja hilloa sekä kahvin.

Iltapäivällä klo 13 sään salliessa miehet suuntaavat pilkille ja naiset potkukelkkaretkelle. Otattehan omat kalastusvälineet mukaan! Klo 14 vaihtoehtona iltapäivän saunavuorolle Kyllikki pitää päiväjumpan ja askartelutuokion. Klo 15 naiset pääsevät kylpemään savusaunan lempeisiin lämpöihin, avantouimaan ja jalkakylpyyn. Naisille on tarjolla hemmotteleva kauneudenhoitopaketti jalka- ja kasvohoidon sisältäen 6€ yhteishintaan. Myöhemmin on miesten saunavuoro. Ohjelmassa on myös makkaranpaistoa ja nokipannukahvit. Toimintavaihtoehtoja löytyy osanottajien halukkuuden mukaan ja kauneusunetkin ovat sallittuja.

Viihtyisä illanvietto jatkuu ryhmätöiden, "sparrauksen" ja yhteislaulun parissa - löytyypä paikan päältä tiettävästi soittotaitoisille pianokin. Illalla tarjolla on vielä 20€ hintainen illallinen sisältäen ruokaisan alkusalaatin, leivän, ruokajuomien, kalapääruuan (ja vaihtoehtopääruuan), kasvikset ja jälkiruuan.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu 29.3. mennessä Katja Heinoselle puh. 0440 613 161 tai Saija Vornaselle puh. 0440 818 933. Ilmoitathan myös ruokavaliosi ennakkoon! Lisätietoja voi kysyä Mallalta puh. 0400 674 533. Virkistyspäivään saavutaan omin kyydein, kokouspäivänä paluu onnistuu sovittaessa yhdistyksen järjestämissä kyydeissä kokouksen jälkeen.