Es­tee­tön luon­to­ret­ki Par­ta­har­jul­le 29.5.2018

Vammel ry järjestää unelmien liikuntapäivänä 29.5.2018 klo 10-14 Partaharjulle Pieksämäelle esteettömän luontoretken. Lähtö on Varkauden ABC-asemalta. Osallistumismaksu 30 € sisältää kuljetuksen invabussilla, luonto-ohjaajan opastaman esteettömän luontopolun ja eväät nuotiopaikalla. Avustaja pääsee maksutta avustettavan mukana.

Mukaan mahtuu noin 30 osallistujaa ja ilmoittautumisia toivotaan 8.5.2018 mennessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset asiakaspalvelu@vammel.fi tai 040 516 0778. Ilmoitathan samassa yhteydessä ruoka-ainetoiveet ja pyörätuolipaikkatarpeesi.

Kyseessä on leveä, hyväkulkuinen ja esteetön järven rantaa pitkin etenevä pistoreitti Partaharjun keskuksen kodalle, jossa juodaan kotakahvit ja nautitaan pientä suolaista. Lähtö kävelylle on Harjulasta, parkkialue 2 (osoite Partaharjuntie 271, Pieksämäki), jossa on P-alue, info, esteetön tulipaikka, pöytäpenkki ja esteetön laituri. Noin 1,5 km päähän Partaharjun keskukselle kuljetaan nauttimaan eväitä ryhmälle sopivaa vauhtia. Maisema on järvimaisemaa ja hiekkaharjua. Mikäli joukossa on henkilöitä, jotka haluavat kävellä pidemmän reitin reippaampaa vauhtia aikataulun puitteissa (1,9 km tai 3,8 km), voidaan asiasta sopia heidän kanssaan erikseen. Kuljetukset tapahtuvat välillä Varkaus-Partaharju/Pieksämäki-Varkaus. Mukana on luonto-ohjaaja Pirjo Koponen ja Vammelin henkilöstöä apuohjaajina. Retken kesto on noin neljä tuntia - matkat noin 45 minuuttia suuntaansa ja kaksi tuntia perillä. Inva-WC on Partaharjun toimintakeskuksen päärakennuksessa.

Lisätietoa reitistä: http://sport.pieksamaki.fi/vjr/