Jä­sen­mat­ka lo­ka­kuus­sa pää­kau­pun­ki­seu­dul­le

Yhdistyksemme lokakuun kolmen päivän jäsenmatka suuntautuu mielenkiintoisiin kohteisiin pääkaupunkiseudulla sekä viitostien varren muutamaan harvinaiseen kohteeseen.

Matka alkaa tiistaina 22.10. Kiuruvedeltä ja päättyy torstaina 24.10. Kiuruvedelle. Luvassa on monipuolista ohjelmaa joka keskeyttää linja-automatkan kumpaankin suuntaan ja tilausajohan kiertää ja poimii kyytiin matkalle lähtijät eri paikkakunnilta, tulomatkalla toimitaan samoin. Linja-auto aikataulutus ilmoitetaan henkilökohtaisesti jokaiselle ilmoittautujalle.

Muutoksia majoitukseen sekä ohjelmistoon. Yövymme Hotelli Rantapuistossa Vuosaaressa jossa nautimme aamiaiset. Hotellissa on myös mahdollisuus käyttää kuntosalia, joka kuuluu hintaan. Matkan hinta sisältää kolme lounasta. Päivälliset ovat omakustanteisia.

 Alustavan ohjelman sisältöä:

-Matkalla käydään moikkaamassa mahdollisesti Mikkelin näkövammaisia ja nautitaan lounas

-Vierailu Radio ja TV-museossa, Lahti

-Oodi-keskustan kirjastovierailu, Helsinki

-Mielenkiintoinen museokäynti, Helsinki

-Lilla teattern, Stella Polaris, Helsinki

-Asiantuntijan luento, Näkövammaisten liitto, Iiriskeskus

-Georgios, Voittajan Kirkko, Joroinen

-Ja kaiken keskellä rattoisaa yhdessäoloa, huumoria unohtamatta!

-ryhmällämme on yleisavustajia mukana

Koko paketin jäsenhinta on 200 euroa sisältäen koko ohjelmapaketin ja edestakaisen linja-automatkan (henkilökohtainen avustaja jäsenhintaan 200€).

Ei jäsenen hinta 220€.

Muutokset matkan ohjelmarunkoon ovat mahdollisia, tiedotamme muutoksista Valokiilassa. Matka toteutuu vain, jos lähtijöitä on 30 henkilöä tai enemmän.

Ilmoittaudu henkilökohtaisesti, viimeistään maanantaihin 30. syyskuuta mennessä, ilmoita myös mahdolliset erityisruokavaliosi yhdistyksen toimistoon. Matka maksetaan etukäteen tilisiirrolla, joka lähetetään toimistolta kaksi viikkoa ennen matkan alkua. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Mahdollinen matkan peruutus onnistuu 7.10. asti jonka jälkeen peruutetusta tai peruuttamattomasta matkasta veloitamme puolet matkan hinnasta, 100 euroa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset toimistolle numeroon 044-0613255.

Lokoisin matkustusterveisin, toimisto, vapaa-aikatoimikunta ja hallitus