Siirry pääsisältöön
Pohjois-Savon Näkövammaisten logo.
Pohjois-Savon Näkövammaisten logo.

Näin käytän iPhonea ruu­dun­lu­kuoh­jel­mal­la -webinaari

Miten ruudunlukuohjelma VoiceOver toimii Applen iPhonessa? Tule mukaan maksuttomaan webinaariin!

Aika

Paikka

Teams-etätilaisuus

Sisältö

Miten ruudunlukuohjelma VoiceOver toimii Applen iPhonessa? Miten voit käyttää sitä itsekin verkkosivujen ja dokumenttien lukemiseen? Miltä sähköpostien, uutisotsikoiden tai Facebookin käyttö kuulostavat sokealle henkilölle? Kuinka sokea kirjoittaa tekstiä kosketusnäytöllä?

Ruudunlukija lukee käyttäjälleen ääneen kosketusnäytöllä olevat tekstit ja laitteen käyttö onnistuu sen avulla erityisten kosketuseleiden avulla. Se on hyödyllinen sekä heikkonäköisille että sokeille käyttäjille. Verkkosivujen ja muiden sovellusten yhteensopivuus ruudunlukijoiden kanssa on niiden saavutettavuuden kannalta keskeistä.

Tule mukaan maksuttomaan webinaariimme! IT-asiantuntijamme Kaisa Penttilä esittelee, miten VoiceOver-ruudunlukuohjelma toimii käytännössä. Opit, miten voit itsekin käyttää ruudunlukijaa sovellusten, verkkosivujen ja dokumenttien tutkimiseen.

Tallenne

Tilaisuus nauhoitetaan ja osallistujien on mahdollisuus katsoa tallennetta jälkikäteen. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tilaisuuden nauhoituksen. Näkövammaisten liitto voi käyttää tallennetta myös myöhemmin omissa kanavissaan ja tilaisuuksissaan.

Kenelle?

Webinaarista hyötyvät erityisesti saavutettavien verkkopalveluiden suunnittelijat ja kehittäjät, jotka tarvitsevat käytännön tuntumaa ruudunlukijan toimintaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin sähköisellä lomakkeella viimeistään 19.10.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittaudu Näin käytän iPhonea ruudunlukuohjelmalla -webinaariin- Ulkoinen linkki- Ulkoinen linkki

Lisätietoja

Webinaarin sisällöstä ennen webinaaria:

IT-asiantuntija Kaisa Penttilä
kaisa.penttila@nkl.fi
p. 09 3960 4058

Osallistumislinkki hukassa webinaaripäivänä? Soita vaihteeseemme: p. 09 396 041.