Siirry pääsisältöön
Pohjois-Savon Näkövammaisten logo.
Pohjois-Savon Näkövammaisten logo.

Webinaari näön kun­tou­tuk­ses­ta 15.11.

Aika


Yhdistys järjestää sokeiden viikolla 15.11. kello 10-11 Webinaarin näön kuntoutuksesta. Webinaari toteutetaan yhteistyössä KYS:n kanssa. Luennoitsijoina ovat KYS näkökeskuksesta silmälääkäri Kirsi Ikäheimo, optikko Arto Hartikainen, näönkäytönohjaaja Anu Kokkonen, kuntoutusohjaajat Riitta Rajala ja Tuula Hartikainen sekä sosiaalityöntekijä Sari Jääskeläinen.
Webinaari järjestetään Teams-etäyhteydellä. Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan linkki, jonka kautta osallistuminen onnistuu. Jos Teamsia ei ole käytössä kannustamme ihmisiä kokoontumaan ryhmissä vaikkapa tuttavan luokse, jolla on Teams-yhteys. Kerhoissa voi keskustella mahdollisista kokoontumisista esim. seurakunnan tiloihin. 

Luennoitsijoille voi lähettää kysymyksiä etukäteen, Webinaarin aikana ei voi esittää kysymyksiä tai keskustella. Henkilökohtaisia näköön liittyviä asioita Webinaarissa ei käsitellä.

Kysymykset luennoitsijoille ja ilmoittautumiset voi lähettää osoitteeseen toimisto@psnry.fi tai soittamalla Maija-Leenalle numeroon 044 061 3255. Jos Webinaariin osallistuu kerhon kanssa, tällöin kysymykset ja ilmoittautumiset voi antaa kerhonvetäjälle.

Varmistuneet Webinaarin kuuntelupaikat:
Kuopio, toimintakeskus, Kuninkaankatu 23 A, 2 krs. 
Varkaus, yhdistystalo Warikko, Ahlströminkatu 22